OVER DE ELFDE CAEMER

  1. home /
  2. over de elfde caemer /

De Elfde Caemer is in 2009 opgericht door Daan de Schepper en Henry Been, twee toenmalige studenten aan de Universiteit Twente. Inmiddels heeft De Elfde Caemer ervaring met het aanpakken van projecten in verscheidene branches en van verschillende grootte. Een greep uit onze projecten en opdrachtgevers vind u hier.

AANPAK

Door onze verschillende achtergronden (Daan en Henry studeerden respectievelijk Industrieel Ontwerpen en Technische Informatica) hebben wij een unieke insteek in al onze projecten. Een goede website of webapplicatie is immers meer dan een functionerend programma. Wij bieden applicaties die robuust, veilig, maar bovenal effectief en efficiënt te gebruiken zijn.

TECHNOLOGIE

De ontwikkelingen op het web gaan razend snel. Hoewel dit niet altijd duidelijk is, omdat we midden in die ontwikkelingen leven is het daarbij goed om te bedenken dat websites als Youtube en Facebook, die nu tot de grootste van het internet behoren, gestart zijn in respectievelijk 2005 en 2004.

Om onze opdrachtgevers het best mogelijke resultaat te bieden blijven we constant op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van client- en servertechnologie en user interfaces.

Een belangrijke kostenpost bij het ontwikkelen van software is het ontwikkelen van maatwerk. Daarom maken wij regelmatig gebruik van Open Source en vrij beschikbare software, om op die manier betaalbare en onderhoudbare kwaliteit te kunnen bieden.

PRODUCTEN

Naast het produceren van maatwerk software, heeft De Elfde Caemer ook een aantal producten die zich al bewezen hebben in de praktijk, waaronder ons adminstratiepakket voor de zorg: Zorg Totaalplan en ons Content Management System ECMS, dat geschikt is om tegen concurrerende prijzen websites te ontwikkelen die op gemakkelijke wijze te onderhouden zijn, zonder enige vereiste technische kennis.

OPDRACHTEN

Wij zijn uiteraard altijd geïnteresseerd in nieuwe opdrachten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We komen dan graag bij u langs, uiteraard volledig vrijblijvend!